Suoraan sisältöön

Tapahtumia

Rhododendron puisto Helsingissä.

Ympäristösertifikaattien esittelyjä matkailualan yrityksille

Helsingin kaupunki järjestää matkailun kestävyyteen liittyvien sertifikaattien esittelytilaisuuden 27.11.2020. Sertifikaatit ovat Sustainable Travel Finland –ohjelman hyväksymiä. Tilaisuus on oiva hetki tutustua ohjelmiin, nähdä mitä niiden suorittaminen vaatii ja mitä se maksaa.

Esittelytilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä se sido osallistujia. Esittelytilaisuus järjestetään Teams –alustalla.
Esiteltävät sertifikaatit:

- Green Key ja Green Activities (Marketta Viljasaari)
- Joutsenmerkki (Sari Korteniemi)
- EU –ympäristömerkki (Kirsi Auranmaa)
- Ekokompassi (Heidi Salonen)

Tilaisuus järjestetään 27.11.2020, kello 9:00-10:30. Ilmoittaudu esittelytilaisuuteen Elina Poukalle: elina.poukka (at) hel.fi.  Ilmoittautuneet saavat tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostiinsa linkin Teams –kokoukseen.

Sustainable Travel Finland -koulutus

Helsinki on mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland –kehityspolulla. Tavoitteena on saada yli 50% Helsingin matkailuyrityksistä mukaan ohjelmaan ja suorittamaan STF –merkki.

Helsingin kaupunki järjestää Sustainable Travel Finland –koulutuksen ohjelmasta kiinnostuneille. Koulutus tukee erinomaisesti ohjelman suorittamista ja antaa hyvät lähtökohdat ohjelman kehityspolun aloittamiselle. Koulutus jakautuu kahdelle päivälle: 24.11.2020 klo 9-12 sekä 26.11.2020 klo 9-12.

Koulutus järjestetään Teams –alustalla, ja koulutuksesta vastaa Anu Nylund. Ilmoittautumiset Elina Poukalle (viimeistään 23.11): elina.poukka (at) hel.fi. Ilmoittautuneet saavat tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostiinsa linkin Teams –kokoukseen.

24.11.2020 09:50