Suoraan sisältöön

Hankkeet


Käynnissä olevat matkailuhankkeet

Carbon Neutral Tourism

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeen pitkän tähtäimen tavoite on vaikuttaa matkailualan hiilidioksidipäästöjen vähentymiseen ja energiatehokkuuden lisäämiseen hyödyntämällä dataa ja älykkäitä ratkaisuja yhteistyössä Turun Kaupungin, Visit Tampereen ja Forum Virium Helsingin kanssa. Lisätietoa hankkeen sivuilla.

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi

Hankkeen ydintavoitteet on tukea Etelä-Suomen pandemiasta kärsivien matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alojen pk-yritysten toipumista ja kilpailukykyä. Hanke saa rahoituksensa Uudenmaan liiton ja Varsinais Suomen liiton kautta Euroopan aluekehitysrahastosta osana Euroopan unionin Covid19-pandemian johdosta toteuttamia toimia vuosina 2021-2023. Hankkeen toteuttavat Helsingin kaupunki (koordinoija), Forum Virium Helsinki, Enter Espoo ja Turku Science Park. Lisätietoa hankkeen sivuilla.

South Coast Bikepacking Trail

Pyöräilykuntien verkosto ry:n yhdessä Raaseporin ja Porvoon kaupunkien hallinnoiman hankkeen pyöräilyreitti yhdistää Uudenmaan ja Kymenlaakson luonto- ja matkailukohteita sekä mielenkiintoisimpia hiekkateitä ja helppoja polkuja bikepacking -pyöräretkeilyyn sopivaksi, kansainvälisesti vetovoimaiseksi reittikokonaisuudeksi, jonka kaikki osat ovat helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä. Helsingin kaupunki on mukana hankkeessa yhtenä hankkeen kumppaneista ja rahoittajista. Lisätietoa hankkeen sivuilla

Carbon Neutral Experience

Helsinki on mukana kumppanina Yrityskehitys Novago Oy:n hallinnoimassa Carbon Neural Experience — Uudenmaan matkailusektorin matka kohti hiilineutraaliutta -hankkeessa, jonka tarkoitus on nopeuttaa yritysten elpymistä ja uutta taloudellista kasvua sekä vahvistaa innovaatiotoimintaa ja uusia ekosysteemejä. Lisätietoa hankkeesta Novagon verkkosivuilla.

Päättyneet hankkeet

Päättyneet hankkeet ja niiden materiaalit löytyvät täältä.10.01.2022 09:57