Suoraan sisältöön

Carbon Neutral Tourism -tapahtumat

Venelaituri Toivo Kuulan puiston vieressä.

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeen työpajat

Tule kehittämään matkailualaa kohti hiilineutraaliutta. 6Aika: Carbon Neutral Tourism -hanke järjestää kaksi erillistä työpajaa matkailualan toimijoille. Ensimmäinen 9.6. järjestettävä työpaja on suunnattu erityisesti matkailualan yrittäjille. 11.6. järjestettävä työpaja on suunnattu matkailun alue- ja kaupunkitoimijoille.

Työpajoissa selvitetään matkailualan toimijoiden toiveita ja tarpeita hiilineutraalimpaan matkailuun. Niissä pohditaan yhdessä, millaisista hiilineutraaliutta edistävistä palveluista ja toimintamalleista on todellista hyötyä alalla toimiville. Mitä arvoa hiilijalanjäljen ja energiankulutuksen mittaaminen tuo, ja miten se näkyy matkailualan yritysten toiminnassa? Mikä data on kehittämisen kannalta arvokasta matkailualan yrityksille? Työpajoista saatuja tietoja hyödynnetään myös Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelman kehittämisessä, Lapin liiton Välkky-hankkeessa sekä 6aika: CarbonWise -hankkeessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Aika: Tiistai 9.6.2020 klo 9.00–12.00
Kenelle: Matkailualan yrittäjät
Paikka: Verkkotyöpaja
Ilmoittaudu

Aika: Torstai 11.6.2020 klo 9.00–12.00
Kenelle: Matkailun alue- ja kaupunkitoimijat
Paikka: Verkkotyöpaja
Ilmoittaudu

6aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeen tavoitteena on vähentää matkailualan hiilidioksidipäästöjä ja lisätä energiatehokkuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme dataa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja ja uusia toimintamalleja matkailualan toimijoiden käyttöön. Lisätietoja 6aika Carbon Neutral Tourism hankkeesta

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2020-2021. Hankkeen toteuttavat Helsingin Kaupunki, Forum Virium Helsinki, Turun Kaupunki ja Visit Tampere. Kokonaisbudjetiltaan noin 800 tuhannen euron yhteishanketta koordinoi Helsingin kaupunki.Lisätietoja:
Jonna Pitkänen
Projektipäällikkö
Helsingin kaupunki
jonna.pitkanen@hel.fi
Puh. 040 1950306

 
03.06.2020 10:25