Suoraan sisältöön

Huoltajille

Tälle sivulle on kerätty erityisesti huoltajille tietoa opiskelusta ja kursseista sekä yhteystiedot. Tiedot löytyvät myös opinto-oppaasta, joka on jaettu jokaiselle opiskelijalle syyslukukauden alussa.

Vanhempainillat

Lukuvuoden 2020  2021 aikana järjestetään kolme vanhempainiltaa. Illat on teemoitettu, ja ne ovat avoimia kaikkien vuositasojen huoltajille. Ilmoitamme kotisivujen etusivulla, mikäli vanhempainillat tai jokin niistä järjestetään etäyhteyksin koronatilanteen vuoksi.

Ensimmäinen vanhempainilta 1. vuoden opiskelijoiden vanhemmille pidettiin etäyhteyksin keskiviikkona 9.9. klo 18.00.

Seuraavat vanhempainillat järjestetään to 5.11. klo 18.00 (aiheena ylioppilaskirjoitukset) ja torstaina 11.3.2021 klo 18.00 (aiheena jatko-opinnot).

Opintojen etenemisen seuranta

Jokainen lukio-opiskelija kuuluu ohjausryhmään (esim. 19 A), jonka ohjauksesta vastaa ryhmänohjaaja (vastaa yläkoulun luokanvalvojaa). Lukio-opintojen alkaessa järjestetään ryhmäytys, jolloin opiskelijat tutustuvat oman ryhmänsä jäseniin sekä ryhmänohjaajaansa. Ryhmänohjaaja pitää omalle ryhmälleen ns. ryhmänohjaustuokion viikoittain. Jos on koepäivä, ryhmänohjaajan tuokiota ei pidetä.

Ryhmänohjaaja vastaa ryhmänsä opiskelijoiden opintojen etenemisen seurannasta yhteistyössä opinto-ohjaajien kanssa. Opiskelijan jaksotodistukseen tulee ryhmänohjaajan merkitä erikseen jokainen opiskelijan hylätty kurssiarvosana, jotta opintojen mahdolliseen hidastumiseen voidaan puuttua ajoissa.

 25.02.2021 13:05