Suoraan sisältöön

Varhaiskasvatus ja esiopetus - Vilppula

Päiväkodissa toimii 4 ryhmää osoitteessa Vilppulantie 17 ja 2 ryhmää osoitteessa Vilppulantie 14. Päiväkodissa annetaan myös esiopetusta. Tällä hetkellä päiväkoti toimii samassa rakennuksessa päiväkoti Suven kanssa.

Toimintamme painopistealue on leikki. haluamme tarjota lapselle mahdollisuuden oppia leikin kautta ja toteuttaa itseään leikkien ja liikkuen aktiivisten aikuisten turvallisessa ohjauksessa. Meille on tärkeää, että kaikki perheet kielestä ja kulttuurista huolimatta pääsevät osallisiksi ja vaikuttamaan oman lapsen varhaiskasvatuksen suunnitteluun.

 Kaikki ryhmät liikkuvat ja retkeilevät viikottain lähiympäristössä. Malmitalon lastenkulttuuritarjonta, kirjasto ja läheiset pellot ja purot tarjoavat lapsille monipuolisen oppimisympäristön. Yhteityömme Stadin ammattioppilaitoksen kanssa mahdollistaa lapsille osallistumisen innostaviin liikunta ja taidetuokioihin opiskelijoiden ohjauksessa. 

Vy Suvi-Vilpppula toimintasuunnitelma 2020-2021  (pdf)

Esiopetus

Päiväkoti Vilppulassa annetaan esiopetusta. Laadimme Hietakummun peruskoulun kanssa vuosittain yhteistoimntasuunnitelman, jossa sovimme yhteisistä, tapahtumista, vierailusta ja kummiluokkatoiminnasta.
23.04.2021 09:36