Suoraan sisältöön

Varhaiskasvatus - Kaunokki

Päiväkoti Kaunokki sijaitsee Malminkartanossa samassa rakennuksessa Pihkapuiston ala-asteen ja leikkipuisto Kaunokin kanssa. Kaunokki kuuluu samaan varhaiskasvatusyksikköön pk Metsätähden kanssa.

Kunnioitamme ihmisten erilaisuutta ja huomioimme sen suhteessa lapsiin, huoltajiin sekä työkavereihin. Lasten positiivinen huomiointi ja vahvuuksien hyödyntäminen on osa jokapäiväistä toimintaamme.

Valtakunnallinen sekä Helsingin varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat toimintaamme ja toimintasuunnitelmastamme voit lukea lisää toimintamme painopisteistä.

Yksikön toimintasuunnitelma (pdf)

Ryhmävasu (pdf)

Päiväkotimme on auki arkisin klo 6.15-17.15, tarvittaessa myös 17.30 saakka. Päivittäiset kohtaamiset ovat tärkeä osa huoltajien kanssa tehtävää yhteistyötä ja myös varahakijoista tulee aina ilmoittaa etukäteen. Toiminta suunnitellaan lasten läsnäolojen mukaan, minkä vuoksi toivomme että sovituista hoitoajoista pidetään kiinni.

Hyvin suunniteltu toiminta sekä toiminnan säännöllinen arviointi on lasten etu. Hyödynnämme työssämme myös yhteistyötahoja, kuten alueen kiertävää erityisopettajaa, suomi toisena kielenä -opettajaa sekä esiopetuksen kuraattoria ja psykologia.09.12.2019 07:38