Suoraan sisältöön

Varhaiskasvatus ja esiopetus - Kasööri

Päiväkodissamme toimii kaksi lapsiryhmää: Kissankulmassa temmeltävät alle kolmevuotiaat ja Huvikummussa maailmaa haltuun ottavat 3-5 -vuotiaat.

Pidämme tärkeänä, että luomme päiväkotiimme turvallisen, sallivan ja myönteisen ilmapiirin, joka tukee lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista.

Kasöörin pieni yhteisö mahdollistaa sen, että lapset tutustuvat nopeasti päiväkodin aikuisiin ja toisiin lapsiin. Tämä luo turvallisuutta ja auttaa lasta rohkeammin ilmaisemaan itseään ja näin tulemaan kuulluksi. Myös arjessa päivittäin tapahtuva pienryhmätoiminta tukee osallisuutta ja ryhmään kuulumisen tarvetta.

Vuoden 2018 painopistealueemme on leikissä. Kiinnitämme huomiota erityisesti leikin rikastuttamiseen. Leikin lisäksi toinen keskeinen toiminnan sisältö nousee kehollisesta ilmaisusta, tanssista ja musiikista. Tanssihankkeen kautta kehitämme kasvatus-ja opetustoimintaamme sekä monipuolistamme sisältöjä ja menetelmiä. Tanssi on toimintamuoto, joka mahdollistaa jokaisen lapsen osallistumisen.

Yksikön toimintasuunnitelma (pdf)

Päiväkoti Kasöörissa ei järjestetä esiopetusta. Pasilan alueella esiopetusta tarjoavat päiväkoti Lehdokki Itä-Pasilassa ja päiväkoti Susanna Länsi-Pasilassa.30.11.2020 10:54