Suoraan sisältöön

Varhaiskasvatus - Haaga

Päiväkoti Haagassa on pitkät perinteet yhteisöllisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta. Päiväkoti Haagassa on aktiivinen vanhempainyhdistys, jonka kanssa teemme iloiten yhteistyötä. Painotamme toiminnassamme erityisesti liikkumista ja luontopedagogiikkaa.

Päiväkoti Haaga kuuluu samaan varhaiskasvatusyksikköön Päiväkoti Kylätien kanssa.

Toimintamme perustuu valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin sekä Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Yksikkömme tavoitteita ja toimintatapoja olemme avanneet omassa toimintasuunnitelmassamme.

toimintasuunnitelma 2019-20


Metsäryhmät Päiväkoti Haagassa!

Päiväkoti Haagan osapäiväryhmä Tähtipölyt on metsäryhmä. Toiminta-aika on 8.30-13.30. Aamulla kokoonnutaan päiväkodin pihalle, josta lähdetään metsään. Lounas nautitaan noin klo 12.00 päiväkodilla.

Päiväkoti Haagassa toimii luontoryhmä myös Valkeatalon tiloissa. ryhmässä on 19 lasta ja 3 aikuista: 2 varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Tiitiäiset-ryhmä toimii myös Valkeatalolla, ja siinä on 8 lasta ja kaksi aikuista: varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Valkeatalon ryhmien toiminta-aika on klo 7.45-17.00.

Toimintavuonna 2019-20 pk Haagan esiopetusryhmät toimivat metsä- ja kaupunkieskarina. Esiopetuksessa hyödynnetään luontoa ja koko kaupunkia oppimisympäristönä. Ryhmillä on käytössään vuoroviikoin päiväkodin tiloja aamupäivällä ja iltapäivät toimitaan viereisellä Haagan peruskoululla.

18.12.2019 15:25