Suoraan sisältöön

Kerhotoiminta

Kerhot ovat suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisten lapsille, jotka ovat 2-4 vuotiaita. Kerhossa on enintään 13 lasta ja toimintaa ohjaa leikkipuiston ohjaajat. Kerho toteutuu, jos ilmoittautuneita on minimissään seitsemän. Kerhojen toimintaa järjestetään kahtena päivänä viikossa 2,5 tuntia päivässä. Kauden 2022-2023 kerhopäivät ovat maanantai ja tiistai.

 

Kerhotoiminnan tavoitteena on tukea lapsen laaja-alaista kasvua ja kehitystä. Toiminta on suunniteltua ja ohjattua leikkiä ja tuokioita kuten lauluja, kädentaitoja ja jumppaa. Kerhopäivän aikana syödään myös kotoa tuodut pienet eväät.

 

Lisätietoja kerhojen tiloista ja toiminnasta saat toimipisteiden internetsivuilta tai soittamalla. Kerhojen toimintakausi alkaa vuosittain viikolla 35 (29.8.2022) ja päättyy 31.5. Toiminnassa noudatetaan koulujen loma-aikoja.

Lasten kunnallinen kerhotoiminta on perheille maksutonta eikä osallistuminen vaikuta kunnalliseen kotihoidon tukeen. Jos perhe saa yksityisen hoidon tukea, lapsi ei voi samanaikaisesti osallistua leikkitoiminnan kerhoon.

Syksyllä alkaviin kerhoihin haetaan sähköisesti huhtikuun loppuun mennessä. Voit tiedustella vapaita paikkoja suoraan leikkipuistoista ja päiväkodeista myös ympäri vuoden. Hakemuksen voi täyttää https://asiointi.hel.fi

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisestaAjankohtaiset tiedotteet
:

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa Leikkipuisto Viirin ohjaajilta tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Outi Halmelta, outi.halme@hel.fi, puh. 093104135828.03.2022 11:20