Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta


Leikkipuisto Viirin kerho Satakielet 

Kerhon toimintapäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 9.00-11.30.

Kerhossa leikitään yhdessä, lauletaan paljon, liikutaan ja pidetään hauskaa! Harjoitellaan ryhmässä toimimisen taitoja, leikki- ja arkitaitoja; siirtymisiä, pukemista, yhdessä syömistä ja toimimista. Rakennetaan leikkejä kaikille aisteille, tehdään oppimisympäristöstä mielenkiintoinen ja retkeillään lähiympäristössä mahdollisuuksien mukaanLeikille on aina aikaa!

Ajankohtaiset tiedotteet
:

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa Leikkipuisto Viirin ohjaajilta tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Outi Halmelta, outi.halme@hel.fi, puh. 093104135806.05.2021 15:23