Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Vallila

Anjalantie 1 C
00550 Helsinki
PL 55974, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 42726
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Vallila

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

lp.vallila@hel.fi 

Avoinna arkisin kello 9.00-16.30

KESÄ KALLIO-VALLILA-PASILA ALUEEN LEIKKIPUISTOISSA

Leikkipuisto Vallila on suljettuna koko kesän (3.6.— 4.8.). Kesän aikana olemme tavoitettavissa työpuhelimitse. Numeromme on     09 310 42726

Alueellamme järjestetään auki olevissa puistoissa kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. (Arabia, Intia, Lehdokki, Linja auki koko kesän. Sanna ja Kimmo ovat auki kesäkuun). Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.

Leikkipuistojen järjestämille koululaisten päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen. Lisätietoa leiriesitteestämme.

Kesäruokailu 3.6.−2.8.
Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä: www.hel.fi/palvelukeskusTulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


Leikkipuisto Vallilan piha on aidattu. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.
JAA
28.05.2019 12:10
hsl-logo Reittiopas.fi

: