Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Vallila

Kangasalantie 11
00550 Helsinki
PL 55974, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 42726
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Vallila

Leikkipuisto Vallila

Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa.
Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.


Asiakastiedote 

Leikkipuisto Vallila suljettuna ajalla 14.11.-23.12.2022

Leikkipuisto Vallila on suljettuna ajalla 14.11.-23.12.2022 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Helsingin kaupungin päiväkodeissa on tällä alueella henkilöstövajetta, jonka johdosta leikkipuistojen henkilöstöä on jouduttu siirtämään määräaikaisesti työskentelemään päiväkoteihin.

Kaikki leikkipuiston ohjattu toiminta on kiinni leikkipuiston sulkuajan. Ohjattua toimintaa on mm. kerhotoiminta, uniohjaus, vauvaperhetoiminta, avoin iltapäivätoiminta, Kotiva-kurssit sekä Kotoklubi Kanelin toiminta. Mikäli lapsenne on osallistunut iltapäivätoiminnan yhteydessä maksulliseen välipalaan, tulette saamaan automaattisesti maksuhyvityksen siltä ajalta, kun iltapäivätoimintaa ei ole järjestetty.

 Tilojen käyttö

Sovitut, vakituiset ilta- ja viikonloppukäytöt leikkipuistossa jatkuvat 14.11. eteenpäin. Ilta- ja viikonloppukäyttöä on vain pysyville asiakkaille, joilla on sovittu viikoittainen kerho tai vastaavaa toimintaa ja tilaan avaimet. Vuokraaja huolehtii tilan siivouksesta. 

Alueella on muita puistoja, joissa ilta- ja viikonloppukäyttö jatkuu normaalisti.

Leikkipuiston piha-alue on perheiden käytössä myös leikkipuiston ollessa suljettuna.

Pahoittelemme leikkipuiston sulkemisesta perheille aiheutuvaa vaivaa.

Lisätietoja leikkipuistojen tilanteesta www.hel.fi/leikkipuistot

Sirpa Juuri

varhaiskasvatuksen aluepäällikköKangasalantie 11, Helsinki

lp.vallila@hel.fi

Leikkipuisto Vallila toiminta on perhetalo Sahramin kanssa samoissa tiloissa

Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta

Pikkulapsiperheiden toimintaa järjestetään sisällä. 

Leikkipuisto Vallila ja Perhetalo Sahrami sijaitsee Helsingin Vallilassa. Perhetalo Sahrami toiminta on Leikkipuisto Vallilan kanssa samoissa tiloissaKangasalantie 11, Helsinki. Perhetalolla on sama sisäänkäynti leikkipuisto Vallilal kanssa. Rattaat saa jättää sisäpihalle  Anjalantie 1 C, mistä pääset myös sisään, rporttikoodin saa erikseen p. 09 310 42317 soittamalla)

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Vallilan ulkopiha on aidattu. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Tämän lisäksi on vuodenaikojen mukaan mm. puistopyöriä ja pulkkia käytössä.
09.01.2023 16:00