Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Etävauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät alkavat klo 9.30. Ryhmän kesto on n. 1-1,5 tuntia. Tulevat etävauvaperhetoiminnan kerrat järjestetään yhdessä Lp Ulvilan ja Lp Piikan kanssa.

18.2.2021 Yhdessä vauvan kanssa

11.3.2021 Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen 

25.3.2021 Vauvan vuorokausirytmi 

Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen joko sähköpostitse lp.ulvila@hel.fi tai tekstiviestitse 09 310 41760. Ilmoittautuessasi kerrot sähköpostiosoitteesi, ja sinulle lähetetään Teams-liittymislinkki sähköpostiisi. Rajattu osallistujamäärä.

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.
04.02.2021 10:58