Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Vähätupa

Vähäntuvantie 4 a
00390 Helsinki
PL 39913, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41679
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Vähätupa

Leikkipuisto Vähätupa

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme on kaikille avointa. Tervetuloa!

lp.vahatupa@hel.fi

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30.

Poikkeukset koululaisten loma-aikoina avoinna klo 9-16.

PUISTON TOIMINTA 18.3 13.5.

Leikkipuistojen toimintaa rajataan


Koululaisten iltapäivätoiminta 1.-2.-luokkalaisille järjestetään syksystä 2020 alkaen perusopetuslain mukaisena ryhmätoimintana. Muut koululaiset ovat aina tervetulleita leikkimään ja viihtymään ilman ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja leikkipuisto Vähätuvan iltapäivätoiminnasta ja toimintaan hakemisesta

Varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn tulokset 2019

Koululaisten asiakaskysely

Tulevaa toimintaa:


Konalassa sijaitsevassa leikkipuistossa on avarat ja viihtyisät tilat monenlaiselle toiminnalle. Toiminta on suunnattu aamupäivisin alle kouluikäisille ja iltapäivisin sekä koulujen loma-aikoina koululaisille. Vähätuvan toiminta-ajatuksena on olla viihtyisä, kiireetön ja kodinomainen kohtaamispaikka alueen asukkaille. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaiden kanssa.Leikkipuiston ohjaajat luovat kaikenikäisille lapsille turvallisen ja mukavan vapaa-ajanvietto paikan.

Ympäristöltään Vähätupa on vehreä ja tilava. Puistoa ympäröi metsä, kävelytie ja urheilukenttä. Pihalla on koripallokorit, sählymaalit, aidattu leikkialue pienemmille, keinut, liukumäki, iso ”hämähäkki” kiipeilyteline ja kahluuallas, jossa voi pelata talvisin vaikka pallopelejä. Kesällä altaassa on vettä. Leikkipuistorakennus on tilava ja sisällä on mahdollisuus leikkiä, pelata, askarrella, lueskella ja osallistua puiston ohjattuun toimintaan. Itsepalvelukahvila on käytettävissä päivittäin. Vähätupa on avoin kohtaamis- ja toimintapaikka. Alueen asukkailla on jatkuvasti mahdollisuus ideoida ja toteuttaa toimintaa - ottaa puisto omakseen. Tulethan juttelemaan ohjaajille kun sinulla on ideoita! Meidät tavoitat myös puhelimitse tai sähköpostilla.JAA
21.04.2020 09:50