Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Vähätupa

Vähäntuvantie 4 a
00390 Helsinki
PL 39913, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 41679
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Vähätupa

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

lp.vahatupa@hel.fi

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30.

Poikkeukset koululaisten loma-aikoina avoinna klo 9-16.

Tulevaa toimintaa:

KESÄ LEIKKIPUISTO VÄHÄTUVASSA
Leikkipuisto Vähätupa on auki 3.6.— 28.6. sekä 29.7. 2.8. klo 9-16.
Järjestämme myös kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä.Ohjattuihin toimintatuokioihin voivat osallistua koululaiset itsenäisesti sekä alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Vähätuvan kesäohjelman löydät Fb-sivuiltamme.

Koululainen voi viettää lomalla aikaa leikkipuistossa turvallisessa ympäristössä.Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot. Leikkipuistojen järjestämille koululaisten päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen.

Kesäruokailu 3.6.−2.8.
Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille.
Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi.
Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä.
Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä.

KAHLUUALTAAMME ON JÄLLEEN KÄYTÖSSÄ!

LYKAARELAN ALUEELLA KESÄLLÄ AUKI OLEVAT PUISTOT:

Koko kesän auki
NUOLI
PIIKA
KANNELMÄKI

3.6. – 28.6. / 29.7. – 2.8.
KAUNOKKI
VÄHÄTUPA

3.6. – 28.6.
STRÖMBERG

Koko kesän suljettu
TRUMPETTIKonalassa sijaitsevassa leikkipuistossa on avarat ja viihtyisät tilat monenlaiselle toiminnalle. Toiminta on suunnattu aamupäivisin alle kouluikäisille ja iltapäivisin sekä koulujen loma-aikoina koululaisille. Vähätuvan toiminta-ajatuksena on olla viihtyisä, kiireetön ja kodinomainen kohtaamispaikka alueen asukkaille. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä
asiakkaiden kanssa. Leikkipuiston ohjaajat luovat kaikenikäisille lapsille turvallisen ja mukavan vapaa-ajanvietto paikan.

Ympäristöltään Vähätupa on vehreä ja tilava. Puistoa ympäröi metsä, kävelytie ja urheilukenttä. Pihalla on koripallokorit, sählymaalit, aidattu leikkialue pienemmille, keinut, liukumäki, iso ”hämähäkki” kiipeilyteline ja kahluuallas, jossa voi pelata talvisin vaikka pallopelejä. Kesällä altaassa on vettä. Leikkipuistorakennus on tilava ja sisällä on mahdollisuus leikkiä, pelata, askarrella, lueskella ja osallistua puiston ohjattuun toimintaan. Itsepalvelukahvila on käytettävissä päivittäin. Vähätupa on avoin kohtaamis- ja toimintapaikka. Alueen asukkailla on jatkuvasti mahdollisuus ideoida ja toteuttaa toimintaa - ottaa puisto omakseen. Tulethan juttelemaan ohjaajille kun sinulla on ideoita! Meidät tavoitat myös puhelimitse tai sähköpostilla.JAA
18.06.2019 09:45
hsl-logo Reittiopas.fi

: