Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta 

Veitikat-kerho on 2-5-vuotiaille tarkoitettu leikkitoiminnan kerho torstaisin ja perjantaisin klo 9-11.30.
Ohjaajina toimivat Nina ja Virpi.

Kerhon toiminta-ajatus
Pääpaino on leikillä ja ryhmätoiminnalla. Lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen toteutuu toiminnassa luonnostaan leikin, liikunnan, laulun ja askartelun kautta. Kerhossa lapsi oppii uusia asioita kokeilemalla ja tutkimalla ympäristöään, jossa hänet huomioidaan ikätasonsa ja tarpeidensa mukaisesti. Ohjaajat kannustavat lasta toimimaan yhdessä toisten lasten kanssa sekä omatoimisuuteen päivittäisissä askareissa. Kerhopäivän aikana syödään omat kotoa tuodut eväät ja ulkoillaan mahdollisuuksien mukaan.

Lapselle mukaan kerhoon
- pienet eväät
- sisätossut ja varavaatteet, joita varten jokaisella lapsella on oma säilytyskori puistossa
- sään mukaiset ulkoiluvaatteet

Kerhot eivät toimi koulujen loma-aikoina. Toiminta on maksutonta.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen esitteestä Kaarelan vk-ohjelma_kevat21 tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Kalle Lindholmilta, kalle.lindholm@hel.fi, puh. 09 310 41341.04.02.2021 11:03