Suoraan sisältöön

Vauvaperheet


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Korona-aikana puiston sisätilojen ollessa suljettuina, kutsumme pienten vauvojen perheitä etävauvaperhetoimintaan Teamsin välityksellä!

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Voit kuitenkin osallistua myös yhdelle yksittäiselle kerralle! Ilmoittaudu sähköpostilla mukaan tapaamiseen ja saat liittymislinkin, jolla pääset mukaan!Vauvaperhetoiminta Herttoniemi-Laajasalo -alueella

Alla olevasta linkistä löydät koko kaupungin etätapaamisten ajankohdat!

https://www.hel.fi/static/liitteet-2019/KasKo/leikkipuistot/etavauvaperhetoiminta_kutsu2021.pdf


Leikkipuisto Tuorinniemen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut. (Korona-aikana sisätilat ovat valitettavasti suljettuna).

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti vauva-aamuina maanantaisin klo 11.00-11.30 leikkipuiston ja päiväkodin yhteiseen saliin. (Peruttu korona-aikana)

Vauva-aamuihin kuuluu vaihtelevasti jokin ohjattu tuokio vauvoille mm.vauvasirkus, vauvahieronta, kukkuluuruu-laulutuokio.Vauva ikäisille suunnattujen ohjattujen tuokioiden sisältö vaihtelee toimintakauden aikana. Osassa tuokioissa ilmoittautuminen. Tuokioiden sisällöstä tiedotetaan tarkemmin leikkipuisto Tuorinniemen Facebook-sivuilla. Lämpimästi tervetuloa!

Leikkipuisto Tuorinniemi, Agnetankuja 4, 0081 Helsinki, 09 31056515, lp tuorinniemi@hel.fi


Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.

Leikkipuisto Tuorinniemi toivottaa vauvaperheet tervetulleiksi mukaan toimintaan!16.03.2021 12:24