Suoraan sisältöön

Vauvaperheet


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Tuorinniemen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti vauva-aamuina maanantaisin klo 11.00-11.30 leikkipuiston ja päiväkodin yhteiseen saliin.

Vauva-aamuihin kuuluu vaihtelevasti jokin ohjattu tuokio vauvoille mm.vauvasirkus, vauvahieronta, kukkuluuruu-laulutuokio.Vauva ikäisille suunnattujen ohjattujen tuokioiden sisältö vaihtelee toimintakauden aikana. Osassa tuokioissa ilmoittautuminen. Tuokioiden sisällöstä tiedotetaan tarkemmin leikkipuisto Tuorinniemen Facebook-sivuilla. Lämpimästi tervetuloa!

Leikkipuisto Tuorinniemi, Agnetankuja 4, 0081 Helsinki, 09 31056515, lp tuorinniemi@hel.fi

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle.

Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat:

Kevät 2020:

Ryhmä alkaa klo 16.30 ja päättyy klo 18.00.

6.2 Yhdessä vauvan kanssa
13.2 Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen
5.3 Vauvan vuorokausirytmi

19.3 Palvelut lapsi perheille

2.4 Yhdessä vauvan kanssa
16.4 Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen
7.5 Vauvan vuorokausirytmi

Kevään 2020 vauvaperhetoiminta järjestetään leikkipuisto Tuorinniemessä, osoitteessa Agnetankuja 4.

Kutsu vauvaperhetoimintaan

Vauvaperhetoiminta Herttoniemi-Laajasalo -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.

Leikkipuisto Tuorinniemi toivottaa vauvaperheet tervetulleiksi mukaan toimintaan!


29.07.2020 10:33