Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Tuorinniemi

Agnetankuja 4
00810 Helsinki
PL 81965, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 56515
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Tuorinniemi

Leikkipuisto Tuorinniemi

Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.

lp.tuorinniemi@hel.fi  


Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään! Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuiston turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille, leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä aukioloaikoina.

Leikkipuisto Tuorinniemen pikkupiha on aidattu.  Käytössä on hiekkalaatikko hiekkaleluineen, vauvakeinut, sekä palikkahuone (korona-aikaan suljettu), jossa voi rakentaa ja leikkiä isojen rakennuspalikoiden kanssa. Aitaamattomalla isolla pihalla käytössä ovat liukumäki, kiipeilytelineet, trampoliinit, keinut ja hiekkalaatikko. Isolla pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. 

Leikkipuisto Tuorinniemi sijaitsee Herttoniemenrannassa,  kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemasta. Leikkipuistoon pääsee kätevästi myös busseilla 81, 84, 85, 86 ja 88. Parkkipaikkoja on rajoitetusti. Pyörille on leikkipuistossa pyörätelineitä.

Pikkulapsiperheiden avointa toimintaa voidaan taas 13.9.2021 alkaen pitää sisätiloissa rajatulla osallistujamäärällä. Leikkitoiminnan kerho ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmä voivat myös käyttää sisätiloja. Toiminta on  maksutonta.

Ajantasainen viikko-ohjelma julkaistaan leikkipuiston Facebook-sivuilla Leikkipuisto Tuorinniemi sekä puiston ilmoitustaululla.

 

Leikkipuiston tiloja vuokrataan taas normaalisti. Kysy lisää leikkipuiston ohjaajilta!

Seuraa leikkipuisto Tuorinniemeä sosiaalisessa mediassa! Facebookissa löydymme nimellä Leikkipuisto Tuorinniemi ja Instagramissa lp.tuorinniemi .

Vetovoimainen leikkipuisto-hanke julkaisee toimintatuokioita verkossa lapsiperheille.     


Leikkipuistossa järjestetään maanantaisin ja perjantaisin suomen kielen opetusta Kotiva-kurssin muodossa klo 9.00-11.30. Kotiva-kurssin järjestää Stadin ammattiopisto.

KOTIVA - Helsingin kaupungin suomen kielen kurssit pienten lasten kotivanhemmille


Otamme vastaan paperisia varhaiskasvatushakemuksia.  

Vi tar emot ansökningar om småbarnspedagogik i pappersform.

We accept paper applications to early childhood education.

  • Leikkipuisto Tuorinniemi maanantai ja perjantai klo 9-10.
  • Leikkipuisto Orava tiistai ja torstai klo 9-10.
  • Leikkipuisto Kiiltotähti maanantai ja torstai klo 9-10.Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
02.01.2023 09:54