Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Tuorinniemi

Agnetankuja 4
00810 Helsinki
PL 81965, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 56515
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Tuorinniemi

Leikkipuisto Tuorinniemi

lp.tuorinniemi@hel.fi  

Leikkipuisto on avoinna arkisin ma-pe klo 9-16.30

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuiston sisätilat ovat suljetut muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerholta ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmältä.

Leikkipuiston tiloja vuokrataan vain lasten ja nuorten harrastustoiminnan ryhmien käyttöön (Tiloja ei vuokrata korona-aikana).


Leikkipuisto Tuorinniemen pikkupiha on aidattu.  Käytössä on hiekkalaatikko hiekkaleluineen, vauvakeinut, sekä palikkahuone (korona-aikaan suljettu), jossa voi rakentaa ja leikkiä isojen rakennuspalikoiden kanssa. Aitaamattomalla isolla pihalla käytössä ovat liukumäki, kiipeilytelineet, trampoliinit, keinut ja hiekkalaatikko. Isolla pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. 


Leikkipuistossa järjestetään maanantaisin ja perjantaisin suomen kielen opetusta Kotiva-kurssin muodossa klo 9.00-11.30. Kotiva-kurssin järjestää Stadin ammattiopisto. Kotiva-kurssit ovat koronan takia etäopetuksessa.

KOTIVA - Helsingin kaupungin suomen kielen kurssit pienten lasten kotivanhemmille


Leikkipuisto Tuorinniemi sijaitsee Herttoniemenrannassa, lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemasta. Leikkipuistoon pääsee kätevästi busseilla 81, 84, 85, 86 ja 88. Parkkipaikkoja on rajoitetusti. Pyörille on leikkipuistossa pyörätelineitä.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
02.03.2021 11:54