Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Tullinpuomi

Mannerheimintie 81a
00270 Helsinki
PL 27912, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41772, +358 40 334 4214
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Tullinpuomi

Leikkipuisto Tullinpuomi

lp.tullinpuomi@hel.fi

Leikkipuistoon saa aina tulla!

Leikkipuistojen kerhot on suljettu huhtikuun ajan. Huhtikuussa aamupäivisin ovat vain kiinteät ulkoiluvälineet perheiden käytössä. Iltapäivisin leikkipuistoissa järjestetään koululaisten toimintaa. Henkilöstövaje lakisääteisen varhaiskasvatuksen toiminnassa edellyttää huhtikuun ajan lisähenkilöstöä leikkipuistoista.

Tullinpuomi on avoinna ma-pe klo 9.00-16.30. Ulkoleikkivälineet, kuten pyörät/pulkat, ovat käytössä klo 9.15-16. Wc-tilat ovat tällä hetkellä vain leikkipuiston kerholaisten sekä koululaisten käytössä koronan takia..

Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Tullinpuomin tiloja vuokrataan myös ilta- ja viikonloppukäyttöön, mikäli Korona-tilanne sallii tämän. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.


Tullinpuomin leikkipuisto on ympäristöltään monipuolinen kallioineen ja metsineen. Se sijaitsee Mannerheimintien ja kauniin Keskuspuiston laidalla. Puiston pihalla on mm. kiipeilyteline, pienille ja isoille liukumäet, keinuja, urheilukenttä ja skeittiramppi. Talvipakkasilla urheilukenttä jäädytetään luistinradaksi. Leikkipuistosta löytyy myös kalliouima-allas, joka on käytössä kesäisin.Leikkipuistossa järjestetään mm. tuokioita lapsiperheille huomioiden vallitsevan Korona-tilanteen. Tullinpuomissa toimii leikkitoiminnan kerho (2-4-vuotiaille lapsille) maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11.30. Kerhoon voi ilmoittautua ympäri vuoden. Iltapäivisin järjestetään leikkipuistossa iltapäivätoimintaa 1-2-luokkalaisille. Lisätietoa voit kysyä puistosta. Myös iltapäivätoimintaan voi ilmoittautua ympäri vuoden.


Virtuaalisesti  voi Helsinki-kanavallla nauttia Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. 

    
07.04.2021 11:41
hsl-logo Reittiopas.fi

: