Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Traktori

Tyynelänkuja 7
00700 Helsinki
PL 78997, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 58617
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Traktorilp.traktori@hel.fi

Avoinna arkisin klo 9.00-16.00

Ajankohtaista:

Leikkipuisto on suljettu 6.6.-1.7.

Leikkipuisto on avoinna 4.7.-10.8.22. Puistoruokailu ma-pe klo 12. 


Ilmoittautuminen syksyn 2022 maksuttomaan leikkipuistojen koululaisten toimintaan alkaa 21.3.2022. Lisätietoja koululaiset välilehdellä.


Leikkipuisto Traktori sijaitsee vehreällä puistoalueella Tyynelänkujan päässä. Käytössä on jalkapallokenttä, koripalloteline, iso hiekkalaatikko, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut, hämähäkkikeinut, kiikku, kiipeilyteline ja noidan torni. Viereisestä metsästä laskee iso mäki puistoon, joka on talvisin alueen suosituin pulkkamäki. Puiston hiekkalelut ja lukuisat pyörät ovat käytössä puiston aukioloaikaan. 

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa leikkipuistojen viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.


TULEVAA TOIMINTAA:
02.06.2022 14:58