Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Torpparinmäen Perhetalon toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Omia eväitä/lounasta voi lämmittää ja syödä yhdessä muiden kanssa sekä keitellä kahvit. Vauva voi tarvittaessa nukkua vaunuissaan rauhallisella takapihalla, perhetalon ikkunan alla.

Perhetalon ohjaajien kanssa voit keskustella mieltä askarruttavista asioista. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Vauvatreffit Perhetalossa maanantaisin klo 12-16. 
Vauvaperheiden tapaamisessa on mahdollisuus tavata muita, leikkiä, keskustella. Toiminnan sisältöä suunnitellaan yhdessä.

Vauvatreffit  Kirkolla torstaisin klo 13-15.
Vauvatreffit on Perhetalon toimintaa Hyvän Paimenen Kirkon tiloissa. Vauvatreffit on vertaistapaaminen. Treffeillä leikitään, keskustellaan ja kahvitellaan. Toimintaa suunnitellaan yhdessä.

Vauvaperhetoimintaryhmät
Vauvaperhetoimintaryhmät ovat jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät kokoontuvat kolme kertaa eri teemoilla, jotka ovat varhainen vuorovaikutus, vanhemmuuden ilot ja haasteet sekä vauvan vuorokausirytmi. Ilmoittaudu ryhmään lp.torpparinmaki@hel.fi tai 0405098225.

Kevätkauden ryhmät Torpparinmäen Perhetalossa ovat keskiviikkoisin:

5.2, 4.3. ja 18.3.

15.4, 29.4. ja 13.5.


Ryhmien kellonajat 12.30-14/14.30.
Ilmoittaudu ryhmään s-postitse lp.torpparinmaki@hel.fi tai soita 040 509 8225.

Valvottaako vauva? Leikkipuisto- ja perhetalotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana.

Seuraa Torpparinmäen Perhetalon Facebook-sivua, niin saat viikoittaiset päivitykset toiminnasta!


JAA
18.12.2019 15:07