Suoraan sisältöön

Leikkipuisto ja perhetalo Torpparinmäki

Ylätuvanpolku 4
00690 Helsinki
PL 69933, 00099 Helsingin kaupunki
+358 40 334 4256, +358 40 509 8225
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto ja Perhetalo Torpparinmäki

Leikkipuisto ja perhetalo Torpparinmäki

Tervetuloa Leikkipuisto ja Perhetalo Torpparinmäkeen!

Avoinna arkisin klo 9-16

lp.torpparinmaki@hel.fi ja perhetalo.torpparinmaki@hel.fi

Leikkipuiston puhelin 0403344256 kerholaiset ja koululaiset 

Perhetalon puhelin 0405098225 vauva ja pikkulapsiperheet, ilmoittautuminen sisätuokioihin

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.
Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Järjestämme toimintaa ulkona ja sisällä ohjattuja tuokioita pienissä ryhmissä. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Ilmoittaudu sisätuokioihin viestillä 0405098225. Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista, jos tilaa on.

Leikkipuiston ja Perhetalon sisätilat on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmien käyttöön klo 12 -16 välisenä aikana.


Leikkipuisto ja perhetalo Torpparinmäen piha on asutusalueen keskellä, etäällä ajoteistä. Käytössä on hiekkalaatikko, kaksi liukumäkeä, vauvakeinu, lautakeinu ja kiipeilyteline sekä aukioloaikoina lasten pyöriä, mopoja ja liikuntavälineitä. Pihalla on myös A-keinu. Puiston pihassa on hiekkakenttä pelaamiseen sekä nurmialue, jossa voi leikkiä, pelata ja vaikkapa viettää eväsretkeä. Puiston perällä on toinen erillinen leikkipaikka, pikkupuisto/rakettipuisto, jossa on keinut ja kiipeilyteline sekä jättiläisen jalanjälki, jossa on hyvä esim. skuutata. Pikkupuiston vieressä on talvisin pulkkamäki.

Torpparinmäen  tiloja ei voi vuokrata iltaisin tai viikonloppuisin. 


Leikkipuiston Facebook - seuraa meitä

Perhetalon Facebook - seuraa meitä


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

19.10.2020 15:07