Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta 


Leikkitoiminnan kerho Kotitupa

Kotitupakerhon toimintasuunnitelma

Kerhon toimintapäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9.00-11.30.

Kotitupa-kerhon tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Kerhotoiminta on suunniteltua ja ohjattua toimintaa. Kerhossa syödään kotoa tuodut pienet eväät. Eväät ja tossut on hyvä pakata omaan reppuun. Ulkoilemme paljon, joten on hyvä huomioida säänmukainen varustus.

Tiistaisin kerholaiset osallistuvat koko talon yhteiseen liikuntahetkeen.

Kerhossa on viikoittainen teema mm. lauluja, kädentaitoja, satuja, liikuntaa, kalenterivuoden tapahtumat. 

Kerhoa ei järjestetä koulujen loma-aikoina. Kerhon ohjelmasta sekä poikkeavista aikatauluista tiedotetaan kerholaisten vanhempia tekstiviesteillä tai sähköpostilla. Kerhoon on hyvä tulla terveenä, jotta lapsi jaksaa olla mukana toiminnassa. Lisätietoja kerhosta saat ohjaajilta.

Leikkipuistoyksikön kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Teemu Kariaho, puh. 09 310 58524.
14.04.2021 14:21