Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ja perhetalot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon ja perhetaloon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa ja perhetalossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan.

Perhetalo on avoin kohtaamispaikka kaikille vauva- ja pikkulapsiperheille.

Perhetalo on avoin kohtaamispaikka kaikille vauva- ja pikkulapsiperheille sekä heidän läheisilleen.

Perhetalossa on mahdollisuus tavata muita; keskustella, leikkiä, pelata, tehdä palapelejä, harjoittaa kädentaitoja, viettää aikaa, syödä omia eväitä, kahvitella sekä osallistua ohjattuun toimintaan. Hyvät mahdollisuudet ulkoleikkeihin leikkipuiston pihassa.
 
Perhetalon ohjaajien kanssa voit keskustella mieltä askarruttavista asioista. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.

Perhetalo on avoinna arkisin klo 9-16.
Loma-aikojen aukiolot vaihtelevat.

Perhetalossa on päivittäin ohjattua ja avointa toimintaa sekä kausittain ryhmätoimintaa.

Aamupäivien toiminta sopii kaikenikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.

Päivitämme ohjelmaa viikoittain, ajantasainen tieto kunkin viikon ohjatusta toiminnasta löytyy Facebookista.Tulosta tapahtumat

Tulevaa toimintaa:07.02.2022 12:59