Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Tapulikerho
Maanantai ja torstai klo 9-11.30
Tapulikerhon päivä alkaa ulkoilulla leikkipuiston pihalla. Hauskojen leikkien jälkeen kävelemme Puistolan palvelutalolle (Aksiisipolku 1). Palvelutalolla syömme eväät ja meillä on yhteistä tekemistä palvelutalon asukkaiden kanssa. Vanhemmat hakevat lapsensa palvelutalon takaovelta.

Kerhoon liittyviä käytäntöjä:
- Kerhoon tullessa vanhempi pukee lapselleen oranssin kerholiivin.
- Kerhoreppuun pakataan varavaatetta ja päälle säänmukaista vaatetta. Vaatteet on hyvä nimikoida.
- Evääksi sopivat pieni leipä, hedelmä- tai juurespalat ja pähkinät. Juomana pulloon vettä.
- Ilmoitathan, jos lapsi ei tule kerhoon. Osalla palvelutalon asukkaista on heikentynyt vastustuskyky, joten sairaana ja toipilaana on tärkeä levätä kotona riittävän pitkään.
Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen esitteestä tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Noora Hynyseltä, noora.hynynen@hel.fi sekä p. 09-31058514JAA
04.03.2019 13:32