Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Tapuli

Moisiontie
00730 Helsinki
PL 73997, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 57560
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Tapuli

lp.tapuli@hel.fi  

Leikkipuisto Tapulin paikalla on työmaa kesäkauden ajan. Leikkipuistossa ei järjestetä ohjattua toimintaa tai kesäruokailua. Leikkipuisto avaa ovensa ma 5.8. mikäli rakennus on valmis ja koululaisten iltapäivätoiminta käynnistyy jokatapauksessa to 8.8. Koululaisten iltapäivätoimintaan voi ilmoittautua palauttamalla ilmoittautumislomakkeen leikkipuiston henkilökunnalle 5.8. alkaen.

Kesätoimintaa ruokailuneen järjestetään läheisissä Kurranummen, Linnunradan ja Nurkan leikkipuistoissa koko kesän. Kesäkuun alussa järjestämme Tapulin leikkipuiston retkeilypäiväleirit, joihon mahtuu n. 15 lasta kummallekin leirille. 
Leikkipuistojen järjestämille koululaisten päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen. Lisätietoa leiriesitteestämme

Kevät kauden 2019 koululaisten iltapäivätoiminta jatkaa Maatullin ala-asteen tiloissa, leikkitoiminnan kerho Puistolan palvelutalolla ja perheiden toiminta Tapulikaupungin kirjastolla ja nuorisotalolla.

Leikkipuisto Tapulin alueella on työmaa 18.3. alkaen -asiakastiedote

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Tapulin pihalla  on hiekkalaatikko, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline. Pihalla on myös pieni kukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä.JAA
28.05.2019 08:42
hsl-logo Reittiopas.fi

: