Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Taivallahti

Pohjoinen Hesperiankatu 22
00260 Helsinki
PL 26912, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 44643, +358 50 402 6014
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Taivallahti


Leikkipuisto Taivallahti

Leikkipuisto Taivallahti

lp.taivallahti@hel.fi

Avoinna arkisin klo 9.00-16.30


Leikkipuistojen koululaisten ryhmät toimivat 11.8.2021 alkaen pääasiassa ulkotoimintana.Toimintaan ilmoittaudutaan/haetaan. Lue lisää koululaisten toiminnasta.

Leikkipuistojen kerhot toimivat normaalisti.

Järjestämme ohjattuja ryhmätoimintoja sisätiloissa. Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ryhmän osallistujien määrää rajataan tarvittaessa. Toimintaan ilmoittaudutaan tekstiviestillä leikkipuiston puhelinnumeroon. Leikkipuistojen yhteystiedot löytyvät täältä. Toimintaan on mahdollista ilmoittautua myös paikan päällä, jos ryhmätoiminnassa on tilaa.

Wc:t ja käsien pesumahdollisuus ovat käytettävissä. Muutoin sisätilat on varattu vain avoimen varhaiskasvatuksen ryhmätoiminnoille: kerhot, vauva- ja pikkulapsiperheiden toiminta ja koululaisten toiminta.

Tule leikkipuistoon ja perhetaloon vain terveenä ja noudata turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Käytä kasvomaskia suositusten mukaisesti, muista turvavälit ja huolehdi käsien pesusta.

Leikkipuistojen piha-alueet, kiinteät leikkivälineet ja pihalelut ovat lasten ja perheiden käytössä.

Stadin leikkipuisto verkossa lapsille ja lapsiperheille löytyy Helsinki-kanavalta, kohdasta Videosarjat nimellä Tänään leikitään leikkipuistossa.


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.


14.09.2021 14:30