Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Soihdun toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti

Perjantaisin perheperjantaihin, joka  kokoontuu klo 9.00-11.30 Soihdun takkahuoneessa.

Kauden 2020 aloitus oli perjantaina 10.1.20. Tervetuloa mukaan Seuraa ohjelmaa Facebookissa "Leikkipuisto Soihdun perheperjantai" tai puiston ilmoitustaulusta / lasikatoksen ikkunasta.

Perheperjantai on perhekerho, joka on avointa toimintaa ja vertaistukea vanhemmille ja lapsille perjantaisin.

Ohjelmassa on kausittaisia tapahtumia ja ohjattuja toimintoja, jotka suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Aamukahvittelut vanhemmat järjestävät yhdessä sopien. Perheperjantaissa leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan. Välillä tehdään myös taidetta.


Vauvaperhetoiminta Maunula-Oulunkylä -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.

11.02.2020 15:26