Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa, sekä keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Lapsiperheitä kutsutaan erityisesti leikkipuisto Sepän Perheaamuun maanantaisin klo 10.00-11.30, jolloin ohjataan kaikenikäisille sopiva laulutuokio klo 10.30-11.00.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä sekä tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Pikkulapsiperheiden esitteestä löydät viikko-ohjelmamme.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


JAA
08.01.2020 12:54