Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Seppä

Sepänkatu 2
00150 Helsinki
PL 15913, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 44746
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuistoseppa

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Leikkipuiston kokonaan aidatulta pihalta löytyy perheen pienimille sekä isommille keinuja, kiipeilytelineitä ja liukumäkiä. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa ja pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Leikkipuisto Sepän pihalla on kaikkien käyttöön tarkoitettuja leluja ja pyöriä. Kesäisin kuumina päivinä on suihkulähde ja vesileikkiallas.

Sisätilat ovat avoinna puiston aukioloaikoina. Leikkipuiston sisätiloista löytyy mm. leluja ja lautapelejä niin pienille kuin isoille lapsille, askarteluhuone, keittiö, jossa voi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia tai teetä.

Leikkipuiston vuokraus
Leikkipuiston sisätilat ovat vuokrattavissa. Vapaiden aikojen tiedestelua paikan päällä tai sähköpostitse lp.seppa@hel.fi

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30,
koululaisten loma-aikoina klo 9-16


Huom! 17.5.2019 perjantaina leikkipuisto Seppä on suljettu koko päivän yt-ja työyhteisökokouksen sekä tyhypäivän takia. 21.5.2019 tiistaina leikkipuisto Seppä on avoinna klo: 11.00 -16.30 aamun työyhteisökokouksen takia. 

KESÄ LEIKKIPUISTO SEPÄSSA
Leikkipuisto Seppä on auki koko kesän (3.6.— 7.8.) klo 9.00 - 16.00.
Järjestämme myös kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.
Leikkipuistojen järjestämille koululaisten päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen. Lisätietoa alla olevasta kuvasta.

Kesäruokailu 3.6.−2.8.
Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


JAA
09.05.2019 16:08
hsl-logo Reittiopas.fi

: