Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Seppä

Sepänkatu 2
00150 Helsinki
PL 15913, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 44746
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuistoseppa

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30.
lp.seppa@hel.fi

Koululaisten syyslomalla 14. - 18.10. leikkipuisto Seppä on avoinna klo 9.00-16.00

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuisto Seppä sijaitsee Helsingin Punavuoressa, Mikael Agricolan kirkon vieressä. Leikkipuistoon on lyhyt kävelymatka Helsingin päärautatieasemalta ja Kampin kauppakeskuksesta. 

Leikkipuiston kokonaan aidatulta pihalta löytyy perheen pienimmille sekä isommille lapsille keinuja, kiipeilytelineitä ja liukumäkiä. Pihalla on käytössä kaksi hiekkalaatikkoa ja pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Leikkipuisto Sepän pihalla on kaikkien käyttöön tarkoitettuja leluja ja pyöriä. Kesäisin kuumina päivinä leikkijöitä viilentää suihkulähde ja taaperoillekin soveltuva vesileikkiallas.

Leikkipuiston sisätilat ovat avoinna puiston aukioloaikoina. Leikkipuiston sisätiloihin voi tulla leikkimään, tapaamaan muita lapsiperheitä ja syömään omia eväitä. Leikkipuistossa ohjaamme monipuolista toimintaa pikkulapsiperheille. Ennen ja jälkeen tuokioiden on mahdollista leikkiä ja viettää aikaa yhdessä muiden lapsiperheiden kanssa. Leikkipuiston keittiössä on jääkaappi omien eväiden säilytystä varten, sekä mahdollisuus lämmittää eväitä mikrossa ja keittää kahvia tai teetä. Eri-ikäisille lapsille on tarjolla on monipuolisesti leluja ja lautapelejä.

Iltapäivisin leikkipuistossa ohjataan maksutonta iltapäivätoimintaa asuinalueen koululaisille.

Leikkipuistoon pääsee kätevästi raitiovaunuilla 1, 3 ja 10 sekä busseilla 14, 18 ja 21. Autoille on parkkipaikkoja rajoitetusti teiden varsilla.

Leikkipuiston vuokraus

Leikkipuisto Sepän sisätiloja vuokrataan arki-iltaisin klo 17.00 jälkeen sekä viikonloppuisin. Perehdytys tilojen käyttöön ja avainten luovutus tapahtuu leikkipuistossa maanantaisin klo 15.30 ja perjantaisin klo 9.15. Vuokraustiedustelut sähköpostilla lp.seppa@hel.fi.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

Tulevia tapahtumia: Leikkipuisto Seppä

ti

10:30

Pienten puuhat - Syyslomadisko lapsiperheille

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa lapsiperheille suunnattuun syyslomadiskoon! Ohjattu ja toiminnallinen disko laittaa lasten ja aikuisten tanssijalat liikkeelle. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ti

14:00

PERUTTU:Pienten puuhat - Vauvahierontaa ei vielä käveleville vauvoille

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa rentouttavaan vauvahierontatuokioon. Tuokio on suunnattu vauvoille, jotka eivät vielä kävele. Mukaan oma vauvaöljy ja pyyhe. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ke

14:00

Pienten puuhat - Musiikkimaalaus lapsiperheille

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa lumoavaan musiikkimaalaushetkeen, joka sopii koko perheelle!  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

to

10:30

to

12:00

Pienten puuhat - Lapsen ekologinen jalanjälki-taidetuokio

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa taiteilemaan! Lapsen ekologinen jalanjälki - lapsen ja aikuisen yhteinen taidetuokio sisätiloissa. Tuokio sopii kaiken ikäisille.  Lue lisää »

pe

10:30

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

JAA
14.10.2019 15:32