Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Seppä

Sepänkatu 2
00150 Helsinki
PL 15913, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 44746
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30.
lp.seppa@hel.fi

Leikkipuisto Seppä on suljettu talvilomalla 17.-21.2.2020. Seppä järjestää talvilomaviikolla vain päiväleiritoimintaa koululaisille. Avoinna kaikille ma-pe klo 9.00-16.00 ovat leikkipuistot Lahnalahti, Taivallahti ja Loru, sekä ma-ke 9.00-16.00 ja to-pe klo 9.00-15.00 perhetalo Betania.

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuisto Seppä sijaitsee Helsingin Punavuoressa, Mikael Agricolan kirkon vieressä. Leikkipuistoon on lyhyt kävelymatka Helsingin päärautatieasemalta ja Kampin kauppakeskuksesta. Raitiovaunuilla 1, 3 ja 10 pääsee kätevästi leikkipuistoon. Lisäksi bussit 14, 18 ja 21 kulkureitit kulkevat leikkipuiston läheltä. Autoille on rajoitetusti parkkipaikkoja lähiteiden varsilla.

Leikkipuiston kokonaan aidatulta pihalta löytyy perheen pienimmille sekä isommille lapsille keinuja, kiipeilytelineitä ja liukumäkiä. Pihalla on käytössä kaksi hiekkalaatikkoa ja pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Leikkipuisto Sepän pihalla on kaikkien käyttöön tarkoitettuja leluja ja pyöriä. Kesäisin kuumina päivinä leikkijöitä viilentää suihkulähde ja taaperoillekin soveltuva vesileikkiallas.

Leikkipuiston sisätilat ovat avoinna puiston aukioloaikoina. Leikkipuiston sisätiloihin voi tulla leikkimään, tapaamaan muita lapsiperheitä ja syömään omia eväitä. Leikkipuistossa ohjaamme monipuolista toimintaa pikkulapsiperheille. Ennen ja jälkeen tuokioiden on mahdollista leikkiä ja viettää aikaa yhdessä muiden lapsiperheiden kanssa. Leikkipuiston keittiössä on jääkaappi omien eväiden säilytystä varten, sekä mahdollisuus lämmittää eväitä mikrossa ja keittää kahvia tai teetä. Eri-ikäisille lapsille on tarjolla on monipuolisesti leluja ja lautapelejä.

Iltapäivisin leikkipuistossa ohjataan maksutonta iltapäivätoimintaa asuinalueen koululaisille.

Leikkipuiston vuokraus

Leikkipuisto Sepän sisätiloja vuokrataan arki-iltaisin klo 17.00 jälkeen sekä viikonloppuisin. Perehdytys tilojen käyttöön ja avainten luovutus tapahtuu leikkipuistossa maanantaisin klo 15.30 ja perjantaisin klo 9.15. Vuokraustiedustelut sähköpostilla lp.seppa@hel.fi.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

Tulevia tapahtumia: Leikkipuisto Seppä

ma

10:30

Laulutuokio kaikenikäisille

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa pikkulapsiperheiden laulutuokioon! Tuokio on osa maanantain perheaamua. Laulutuokio soveltuu kaikenikäisille. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ti

10:30

Tänään leikitään! -leikkituokio pihalla

Leikkipuisto Seppä

Tänään leikitään! -leikkituokio kävelemään oppineille leikkipuiston pihalla. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ke

10:30

Simo Siilin liikuntatuokio pihalla

Leikkipuisto Seppä

Simo Siilin liikuntatuokio kävelemään oppineille leikkipuiston pihalla. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

to

11:00

Leikkipuisto Sepän Taidetorstai

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa ohjattuun, aikuisen ja lapsen yhteiseen taidetuokioon leikkipuiston sisätiloihin! Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

pe

10:30

Vauvojen tuokio

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa Leikkipuisto Sepän Vauvojen tuokioon! Tuokio on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille. Leikkipuiston toimintaan ovat kaikki vauvat tervetulleita! Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

JAA
14.02.2020 16:13