Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Seppä

Sepänkatu 2
00150 Helsinki
PL 15913, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 44746
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30.
lp.seppa@hel.fi

Leikkipuistojen toiminta 14.5. – 29.5.2020
Koululaisten iltapäivätoimintaa järjestetään toimintaan ilmoittautuneille koululaisille 14. toukokuuta alkaen lukuvuodelle 2019-2020 ilmoittautuneille koululaisille. Leikkipuistojen leikkitoiminnan kerhot jatkavat toimintaa aamupäivisin 29.5 asti.

Leikkipuistojen sisätilat on suljettu 18.3. – 29.5.2020 muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerhoilta ja koululaisten iltapäivätoiminnalta. Leikkipuistojen piha-alueet ja kiinteät leikkivälineet ovat perheiden käytössä.
Kaikessa toiminnassa noudatetaan hygieniaohjeita ja kaikissa tiloissa huolehditaan hyvästä hygieniasta ja toimitaan väljästi.

Sisätilat ja asiakas-wc:t eivät ole leikkipuiston pihalla vierailevien lapsiperheiden ja koululaisten käytössä.

Leikkipuistojen virallisen tiedotteen voit lukea tästä.


Leikkipuisto Seppä

Leikkipuisto Seppä sijaitsee Helsingin Punavuoressa, Mikael Agricolan kirkon vieressä. Leikkipuistoon on lyhyt kävelymatka Helsingin päärautatieasemalta ja Kampin kauppakeskuksesta. Raitiovaunuilla 1, 3 ja 10 pääsee kätevästi leikkipuistoon. Lisäksi bussit 14, 18 ja 21 kulkureitit kulkevat leikkipuiston läheltä. Autoille on rajoitetusti parkkipaikkoja lähiteiden varsilla.

Leikkipuiston kokonaan aidatulta pihalta löytyy eri-ikäisille lapsille keinuja, kiipeilytelineitä ja liukumäkiä. Pihalla on käytössä kaksi hiekkalaatikkoa, joista toinen sijaitsee erikseen aidatulta, taaperoille suunnatulta leikkialueelta. Pihalla on lisäksi tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Leikkipuisto Sepän pihalla on kaikkien käyttöön tarkoitettuja pyöriä, sählymailoja, palloja ja hiekkaleluja. Kesäisin kuumina päivinä leikkijöitä viilentää suihkulähde ja erityisesti taaperoille soveltuva vesileikkiallas.

Leikkipuiston sisätilat ovat avoinna puiston aukioloaikoina. Leikkipuiston sisätiloihin voi tulla leikkimään, tapaamaan muita lapsiperheitä ja syömään omia eväitä. Leikkipuistossa ohjaamme monipuolista toimintaa pikkulapsiperheille. Ennen ja jälkeen tuokioiden on mahdollista leikkiä ja viettää aikaa yhdessä muiden lapsiperheiden kanssa. Leikkipuiston keittiössä on jääkaappi omien eväiden säilytystä varten, sekä mahdollisuus lämmittää eväitä mikrossa ja keittää kahvia tai teetä. Eri-ikäisille lapsille on tarjolla on monipuolisesti leluja ja lautapelejä.

Iltapäivisin leikkipuistossa ohjataan maksutonta iltapäivätoimintaa asuinalueen koululaisille.

Leikkipuiston vuokraus

Leikkipuiston tilavuokraukset perutaan toistaiseksi. Uusia vuokrausvarauksia ei tehdä.

Leikkipuisto Sepän sisätiloja vuokrataan arki-iltaisin klo 17.00 jälkeen sekä viikonloppuisin.
Vuokraustiedustelut puhelimitse maanantaisin ja perjantaisin klo 10.00-11.00 puh. 09 310 44746

Kirjallinen vuokrasopimus tulee palauttaa leikkipuistoon kaksi viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Vuokra-avain palautetaan seuraavana arkipäivänä.

Arki-iltojen vuokrasopimuksen voit tulostaa tästä. Viikonlopun ja arkipyhien vuokrasopimuksen voit tulostaa tästä..

Perehdytys tilojen käyttöön ja avainten luovutus tapahtuu leikkipuistossa maanantaisin klo 15.30 ja perjantaisin klo 9.15. 


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


JAA
11.05.2020 16:04