Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat vanhempineen ovat tervetulleita tapaamaan toisiaan ja muita lapsiperheitä leikkipuistoon, myös sisätiloihin, ja osallistumaan esim. Laululaatikko-tuokioon sekä Salpiksen muksumaanantai-perheaamuun.

Lapsiperheiden esitteestä löydät viikko-ohjelmamme


Maanantai: 

Tiistai:  

Keskiviikko: 

Torstai: 

Perjantai: 

             

Tuokioiden kuvaukset:    

Salpiksen muksumaanantai: Tervetuloa leikkimään ja tapaamaan alueen muita lapsiperheitä. Vaihtuva teema: leikkejä, satuja ja askartelua leikkipuiston sisätiloissa.

Leikkivinkki: Pihaleikki-idea lapsille ja vanhemmille. Pikkuhuone käytössä omien eväiden syöntiin.

Laululaatikko: Lapset tutustuvat laulun ja leikin maailmaan oman vanhemman tai muun hoitajan kanssa leikkipuiston sisätiloissa.

Luontolaukku: Leikitään ja liikutaan luontoteemalla (pihalla, lähiympäristössä tai sisällä)

Leikkien liikkeelle: Ohjattu pihaleikki leikkipuiston pihalla tai lähiympäristössä.


Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Lisätietoa ja tulevat vauvaperhetoiminnan ajat löydät linkistä:

Malmi-Latokartano alueen vauvaperhetoiminta


Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.


JAA
01.04.2020 12:46