Suoraan sisältöön

Vauvaperheet


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Perhetalot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Perhetalo Sahramin toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

vauvatreffeille maanantaina klo 12.30 -13.00. Vauvatreffeillä leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan. Välillä on sosemaalausta ja vauvan kanssa voi myös tehdä taidetta.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle ensimmäisen lapsensa saaneille perheille. Tapaamisten tarkoituksena on jakaa yhdessä kokemuksia vauvaperheen arjesta. Toiminta on perheille maksutonta ja vapaaehtoista. Tapaamiset ovat saman sisältöisiä kaikissa toimipaikoissa. Toimipisteet toivovat ilmoittautumista sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Vauvaperhetoiminta Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö -alueella: katso tästä vauvaperhetoiminnan kevään aikataulu

Vauvaperhetoimintaan koko Helsingin alueella voit tutustua tästä 


Valvottaako vauva?
Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.28.01.2020 16:14