Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Rusthollarin toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

tiistaisin perheaamuun klo 10-11, keskiviikkoisin ja torstaisin musiikkituokioihin (ke klo 10.30-11 ja to klo 10-10.30 sekä perjantaisin vauva-aamuihin klo 10-11). Ilmoitamme Facebookissa  ja kaupungin tapahtumakalenterissa, kun perjantaisin ohjelmassa on erillistä ilmoittautumista (mm. vauvasirkus) vaativaa toimintaa. 

Viikko-ohjelmamme:

Ma

Puuhapäivä: Vaihtuvaa avointa toimintaa, esim. askartelua ja pelailua. Tarvikkeet/mallit esillä klo 10.00-11.00

Ti

Perheaamu: Toiveiden mukaista toimintaa klo 10.00-11.00

Ke

Laulutuokio: Touhukas laulu-ja leikkituokio perheille klo 10.30-11.00

To

Pienten puuhat: Vaihtuvaa toimintaa perheen pienimmille klo 10.00-11.00

Pe

Vauva-aamu: Leikkiä, loruja ja yhdessäoloa sekä vaihtuvia teemoja (mm. sosemaalaus, vauvalaulut...) klo 10.00-11.00.

               
Tarkempia tietoja päivitämme Facebookissa ja kaupungin tapahtumakalenterissa.


Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevan ohjelman löydätte tästä: ohjelma

Vauvaperhetoiminta Myllypuro-Vartiokylä -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.

18.11.2020 11:32