Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Ruoholahti

Laivapojankatu 8
00180 Helsinki
PL 18916, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 44369
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto RuoholahtiAuki arkipäivinä kello 9.00-16.30 

lp.ruoholahti@hel.fi

Puh. 040 33 44 178

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita.

Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuiston sisätilat ovat suljetut muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerholta ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmältä.

Leikkipuiston tiloja vuokrataan vain lasten ja nuorten harrastustoiminnan ryhmien käyttöön.


Leikkipuistojen toiminta talvilomaviikolla 22.-26.2.2021
  • Pienten puuhat - toimintaa pikkulapsiperheille järjestetään leikkipuistoissa Orava, Roihuvuori, Kannelmäki, Brahe, Intia, Lahnalahti, Loru, Filpus, Salpausselkä, Mäkitorppa, Etupelto, Kipinäpuisto, Lampi, Myllynsiipi, Kesanto, Tullinpuomi, Ida.
  • Koululaisten päiväleirejä järjestetään leikkipuistoissa Kiiltotähti, Kaunokki, Nuoli, Piika, Strömberg, Linja, Sanna, Taivallahti, Kotinummi, Viikkari, Maunula, Torpparinmäki, Mustakivi, Iso-Antti, Rusthollari, Linnunrata, Isonneva.
  • Leikkipuistojen sisätilat on suljettu koronatilanteen vuoksi.

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. THL:n suositus välttää varhaiskasvatusta omaehtoisen karanteenin aikana, koskee myös avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa leikkipuistoissa.

Koululaisten päiväleirit
Koululaisten päiväleireille ilmoittaudutaan etukäteen suoraan leikkipuistoon.Leirille mahtuu rajallinen määrä koululaisia. Päiväleirillä toimitaan pienryhmissä.

Pienten puuhat - toiminta pikkulapsiperheille
Ohjattua ulkotoimintaa pikkulapsiperheille, ei ennakkoilmoittautumista.
Pienten puuhat -leikkipuistoissa piha-alueet, pihalelut ja kiinteät leikkivälineet ovat perheiden käytössä.
Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään!


Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa leikkipuistojen viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
16.02.2021 11:18