Suoraan sisältöön

Vauvaperheet


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Puuskakulman toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Maanantaisin Vauva-aamuihin klo 10.30-11.30, joissa järjestetään vaihtelevasti ohjattuja tuokioita, kuten vauvahierontaa, vauvojen laulutuokioita, vauvajumppaa ja -sirkusta sekä sosesotkua. Tarkempi ohjelma löytyy puiston Facebook-sivuilta. Lisäksi vauvat ja vanhemmat pääsevät tapaamaan toisiaan ja vaihtamaan kuulumisia keskenään.

Tiistaisin Musariin klo 10.30, joka on kaikenikäisille suunnattu musiikkihetki leikkipuiston salissa.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle.
Vauvaperhetoiminnan esite (pdf)

Vauvaperhetoiminta Herttoniemi-Laajasalo -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.


30.04.2021 09:10