Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta 

Leikkipuisto Puuskakulmassa toimii leikkitoiminnan kerho Maininki, joka on suunnattu 2-5 -vuotiaille kotihoidossa oleville lapsille. Maininki-kerhon kerhopäivät ovat keskiviikko ja torstai klo 9-11.30. Kerhoon haetaan erikseen sähköisen haun kautta.

Leikkitoiminnan kerhossa lapset pääsevät opettelemaan itsenäistymistä vanhemmista sekä toimimaan ryhmässä. Kerhossa lapset tutustuvat toisiinsa ja uusiin aikuisiin. Leikkitoiminnan kerhossa pääpaino on leikillä, mutta lisäksi kerhossa jumpataan, askarrellaan ja taiteillaan, kuunnellaan satuja ja musisoidaan yhdessä.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Eija Sormuselta sähköpostitse osoitteesta eija.sormunen@hel.fi tai puhelimitse numerosta 09 310 62591.

09.01.2020 09:49