Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Piikan toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti: PERUTTU TOISTAISEKSI

torstaisin vauvahierontaan klo 10.30-11.00. Vauvahieronnassa syvennetään vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutussuhdetta yhdessä laulamalla, loruttelemalla ja hieromalla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät alkavat klo 10. Ryhmän kesto on n. 1-1,5 tuntia. Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat:

    Yhdessä vauvan kanssa 
    Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen 
     Vauvan vuorokausirytmi 

Toivomme ilmoittautumista vuorokautta ennen sähköpostitse.

Vauvaperhetoiminta Kaarelan alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.
12.08.2020 10:57