Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille 2-4-vuotiaille lapsille. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Piikan kerho Heinähatut

Heinähatut-kerho toimii maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-11.30.

Kerhopäiviin sisältyy ulkoilua, luonnon seuraamista, retkiä, laulua, leikkiä, liikuntaa, satuhetkiä ja kädentöitä unohtamatta huumoria, läheisyyttä ja positiivista palautetta.

Kerholainen tarvitsee mukaansa eväät (esim. leipä, juoma, tuorepala), sisätossut, varavaatteet reppuun ja säänmukainen vaatetus.

Ajankohtaiset tiedotteetAlueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Laura Autiolta, laura.autio@hel.fi, puh. 09 310 41341.16.08.2022 12:31