Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Orava

Karhutie 11
00800 Helsinki
PL 80953, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 56499
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Orava

Leikkipuisto Oravan piha

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30
lp.orava@hel.fi


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.


Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.


Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.


Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.


Pikkulapsiperheiden avointa toimintaa voidaan taas 13.9.2021 alkaen järjestää sisätiloissa rajatulla osallistujamäärällä. Avoimen varhaiskasvatuksen kerho ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmä voivat myös käyttää sisätiloja. Toiminta on maksutonta.

Syyslomalla (18.-22.10.2021) järjestämme Pienten puuhat -toimintaa kaikille alle kouluikäisille lapsille perheineen. Tarkemman viikko-ohjelman löydät FB-sivuiltamme.

Lähimmät leikkipuistot, jossa järjestetään koululaisten päiväleiri -toimintaa ovat  Hilleri ja Tuorinniemi.

Aukioloaikana kaikkien asiakkaiden käytössä ovat wc-tilat, käsienpesumahdollisuus sekä ulkolelutAjantasainen viikko-ohjelma julkaistaan leikkipuiston Facebookissa ja Instagramissa sekä leikkipuiston ilmoitustaululla.
Otamme vastaan paperisia varhaiskasvatushakemuksia.  


Vi tar emot ansökningar om småbarnspedagogik i pappersform.


We accept paper applications to early childhood education.


  • Leikkipuisto Orava tiistai ja torstai klo 9-10.


  • Leikkipuisto Tuorinniemi maanantai ja perjantai klo 9-10.


  • Leikkipuisto Kiiltotähti maanantai ja torstai klo 9-10.Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

pe

09:30

08.10.2021 09:45