Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Nurkan kerho Leikkinurkka

Kerho toimii tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.30 syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kerhoissa noudatetaan koulujen loma-aikoja.

Toiminnan pääpaino on leikillä, ulkoilulla ja lapsiryhmässä toimimisella. Tavoitteena on lapsen tukea kasvua ja kehitystä. Tiistaisin ulkoilemme kerhossa ensimmäisen tunnin ja torstain kerhopäivä vietetään kokonaan ulkona, joko puiston pihalla tai lähiympäristössä retkeillen.  

Kerhoon liittyviä käytäntöjä:
Jokaiseen kerhopäivään on hyvä varautua säänmukaisella vaatetuksella.

Kerhossa syödään kotoa tuodut terveelliset pikku eväät ja juomaksi vesi.

Lapsella tulisi olla tukeva kerhoreppu, joka pysyy hyvin lapsen selässä, reppuun pakataan eväät, juomapullo ja istuinalusta metsäretkille.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen esitteestä tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Noora Hynyseltä, noora.hynynen@hel.fi sekä p. 09-3105851421.02.2020 10:43