Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvaperheet


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Nuolen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti Nuolen vauva-aamuun ja vauvaperhetoimintaan

Perinteikäs Nuolen vauva-aamu torstaisin vauvahierontaa sisällä. Vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta, vauvaheirontaa ja loruleikkejä :) Tule tapaamaan muita vauvaperheitä Leikkipuisto Nuoleen torstaisin kello 10.30 alkaen.


Nuolen uusi vauvaperhetoiminnan ryhmä alkaa tiistaina 12.10.2021 kello 10-11.30

teemat:

Yhdessä vauvan kanssa 12.10.

Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen 26.10.

 Vauvan vuorokausirytmi 9.11.


Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät alkavat klo 10.00. Ryhmän kesto on n. 1-1,5 tuntia.


Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan ja lisätietoa antaa sähköpostitse lp.nuoli@hel.fi tai tekstiviestitse 09 310 41689. Rajattu osallistujamäärä. 


Viikko-ohjelman mukaisesti, myös perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan joka päiväiseen ohjattuun toimintaan kello 10 tai 10.30

Vauvaperhetoiminta Kaarelan alueella: https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/leikkipuistotjaperhetalot/kannelmaki/vauvaperhe toiminta-kaarela 

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.
11.10.2021 11:22