Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Nuolen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Nuolipuiston perinteikkääseen vauva-aamuun torstaisin kello 10.30. Vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta, lauluja, leikkejä ja vauvahierontaa. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan ja hieronnan jälkeen voi jäädä juttelemaan muiden vanhempien kanssa.

Joka torstai vauvahieronta Nuolessa. Tapaamme sisätiloissa, tervetuloa mukaan!

Tapahtumat:

-viikko-ohjelman mukaisesti, myös perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Vauvaperhetoiminta Kaarelan alueella (Leikkipuisto Piikassa) on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle.

Vauvaperhetoiminta Kaarelan alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.04.09.2019 10:33