Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Nuoli

Nuolitie 5
00370 Helsinki
PL 37914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41689
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Nuoli

Leikkipuisto Nuoli

Leikkipuisto Nuoli

lp.nuoli@hel.fi 

0931041689

Avoinna maanantai-perjantai kello 9- 16.00. 


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille. Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Syksy 2021

Ohjatut tuokiot käynnistyivät keskiviikkona 1.9. 2021. Tuokiot alkavat puiston pihalla maanantai, tiistai, keskiviikko, ja perjantai kello 10 sekä torstaisin sisällä kello 10.30. 

Viikko-ohjelma  syksyllä: 


Maanantaisin LAULUTUOKIO: lauluja, loruja ja leikkejä puiston pihalla kello 10 (1-vuotiaista ylöspäin).


Tiistaisin PUNAISET POSKET: jumppaa ulkona puiston alueella kello 10 (1-vuotiaista ylöspäin).


Keskiviikkoisin LUONTOTUOKIO: mukavaa tekemistä puiston lähimetsässä tai piha-alueella kello 10 (1-vuotiaista ylöspäin).


Torstaisin VAUVA-AAMU:  Vauvahieronta sisällä. Vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta ja leikkejä. Tule kohtaamaan muita vauva perheitä. (2kk-12kk). 


Perjantaisin KOTOKLUBI KANELI: Opitaan suomen kieltä yhdessä leikkien ja puhuen toistomenetelmää käyttäen puiston pihalla, joka perjantai kello 10-11.00. Kylmällä säällä sisällä. (Koko perheelle).


Lämpimästi tervetuloa. Tuokiot järjestetään perheille ulkona turvavälejä noudattaen. Muistathan, että meillä on maskisuositus aikuisille ja yli 12-vuotiaille. 


SYYSLOMA 2021:

Leikkipuisto Nuoli järjestää koululaisten päiväleiri -toimintaa:

Syyslomalla järjestämme 1.-3.-luokkalaisille koululaisille päiväleiri -toimintaa. Toimintaan ilmoittaudutaan sähköpostilla lp.nuoli@hel.fi tai puhelimitse 09 3104 1689. Leiripaikkoja on rajoitetusti.

Omat eväät ja säänmukaiset vaatteet mukaan. Toiminta on maksutonta. Leikkipuiston sisätilat on varattu päiväleiritoimintaan.

Lähin leikkipuisto tai perhetalo, jossa pikkulapsiperheiden Pienten Puuhat -toimintaa ovat Leikkipuisto Strömberg ja Leikkipuisto Kaunokki.

Aukioloaikana kaikkien asiakkaiden käytössä ovat wc-tilat, käsienpesumahdollisuus sekä ulkolelut, ellei toisin mainita.


Tilavuokraus

Leikkipuistojen tilojen vuokraus.

Leikkipuiston tiloja luovutetaan ulkopuoliseen käyttöön, esimerkiksi perhejuhliin, toiminnan järjestämiseen ja kokouksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestöt ja muut toimijat voivat käyttää tiloja esimerkiksi kokouksiinsa tai muuhun järjestämäänsä kuntalaisille kohdistuvaan toimintaan. Lue lisää yllä olevasta linkistä. 


06.10.2021 11:27