Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti . Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Hakemus on voimassa vuoden hakemuksen jättämisestä. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

 Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta 

 

Syys-talvi 2022: 

 Kerhojen haku on nyt käynnissä syksylle 2022.

 Leikkipuisto Nuolessa ei ole tällä hetkellä kerhoa, mutta uusi kerhoryhmä voi alkaa jos hakemuksia tulee riittävästi eli noin 7 kappaletta :) Leikkipuisto Nuolessa on ollut kerho kaksi kertaa viikossa, maanantaina ja tiistaina kello 9.00-11.30.


 

Tällä hetkellä (2022-2023) leikkipuistojen kerhotoimintaa on puistoissa Kannelmäki,  Piika, Strömberg ja Vähätupa: 

  • Haku syksyllä alkavaan kerhoon on keväällä (huhtikussa). Voit kysyä vapaita paikkoja suoraan leikkipuistoista ympäri vuoden.
  • Kerhon toiminta: kerhossa ulkoilemme, leikimme, laulamme ja loruttelemme ulkona ja sisällä. 
  • Kerhoon liittyviä käytäntöjä: lapselle mukaan ulkoiluun sopivat vaatteet, eväät ja vaihtovaatteet. 

 

IN ENGLISH

Info about our playgroup clubs: https://www.hel.fi/sote/perheentuki-en/1-6-year-olds/daycare/playgroup-clubs/

 Playgroup clubs are for children aged 2-4 years. Apply online. With the same application you can apply to many different playgroup clubs on the area. 

 

Ajankohtaiset tiedotteet:

Haku kerhotoimintaan on käynnisssä. Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta  


Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Laura Autiolta, laura.autio@hel.fi, puh. 09 310 41689. 
17.08.2022 10:26