Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuiston pihalle voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Leikkipuistossa on wc ja vaipanvaihtoon sopivat tilat. HUOM. sisätilat eivät ole tällä hetkellä käytössä muille kuin koululaisryhmille, koronarajoitteista johtuen.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi tällä hetkellä vuokrata vain alle 12-vuotiaiden harrastus-ja liikuntatoimintaan. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta

Leikkipuisto Nuolen lapsiperheiden tulevat tapahtumat

Arkipäivisin Pihapuuhia ja muuta ohjattua toimintaa leikkipuistojen piha-alueilla

 

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita.

Noudatamme toiminnassamme vallitsevaa koronaohjeistusta.

 

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana päivittäin. Järjestämme toimintaa vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla kello 10.00 tai 10.30 alkaen (katso lisää etusivulta).

 

Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Ohjaajat ovat mukana kaikkia leikkijöitä varten.

 

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.


Lapsiperheiden esitteestä löytyy lisää tietoa. HUOM. uusi esite julkaistaan syyskuun aikana 2021.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


08.09.2021 11:13