Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Perhetalot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Perhetalo Naapurin toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Tällä hetkellä Perhetalo Naapurin vauva-aamut ovat tiistaisin Kontulan kirjaston tiloissa klo 10-12.

 Vauvatreffeillä leikitään,  liikutaan, lauletaan, lorutellaan, välillä tehdään yhdessä "taideteoksia" tai keskustellaan kutsuvieraiden-eri alojen ammattilaisten kanssa. Kerran kuukaudessa on vauvoille värikylpyä, jossa vauvan kanssa tehdään taidetta ja herätellään värikkäästi vauvan eri aisteja.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle.

Mannerheimin lastensuojeluliitto

Vauvaperhetoiminta Perhetalo Kajuutassa

Vauvaperhetoiminta Myllypuro-Vartiokylä -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.
22.01.2019 10:38