Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Mustakivi

Vedenottamontie 6
00980 Helsinki
PL 98934, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 62725
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Mustakivi

Leikkipuisto Mustakivi

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään. Leikkipuisto Mustakiven pihalla on kesäisin kahluuallas käytössä. Aidatulta pihaltamme löytyy myös useampia kiipeilytelineitä, keinuja, kumpareita ja välineitä sekä tilaa keksiä omia pelejä. Parin hiekkalaatikon ja trampoliinin lisäksi puiston yhteisestä varastosta löytyy myös erilainen valikoima leluja palloista polkupyöriin. Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.

Leikkipuisto Mustakivi
lp.mustakivi@hel.fi
Avoinna arkisin ma-pe klo 9-16:30

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.
Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Järjestämme sisällä ohjattuja tuokioita pienissä ryhmissä. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Pikkulapsiperheiden tuokiot järjestetään toistaiseksi ulkona. Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista.

Leikkipuiston ohjelma pikkulapsiperheille (Tähän myöhemmin linkkinä viikko-ohjelma pdf)

Leikkipuiston sisätila on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmien käyttöön.

Syyslomalla järjestämme 1.-3. -luokkalaisille koululaisille päiväleiri -toimintaa. Toimintaan ilmoittaudutaan sähköpostilla lp.mustakivi@hel.fi tai puhelimitse p.0931062725. Leiripaikkoja on rajoitetusti.

Omat eväät ja säänmukaiset vaatteet mukaan. Toiminta on maksutonta. Leikkipuiston sisätilat on varattu päiväleiritoimintaan. 

Aukioloaikoina kaikkien asiakkaiden käytössä ovat wc-tilat, käsienpesumahdollisuus sekä ulkolelut, ellei toisin mainita. 


Tänään leikitään leikkipuistossa!

Leikkipuisto Mustakiven tilaa vuokrataan.


Tulosta puiston tapahtumat


Tulevaa toimintaa:

ma

10:30

Temppurata

Leikkipuisto Mustakivi

ma

10:30

Temppurata

Leikkipuisto Mustakivi

ma

10:30

Temppurata

Leikkipuisto Mustakivi05.10.2020 10:36
hsl-logo Reittiopas.fi

: