Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Munkin kerho Murmelit 2-5-vuotiaille.

Kerhon toimintapäivät maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 9.00-11.30. Koululaisten loma-aikoina ei ole kerhotoimintaa.

Kerhossa leikitään yhdessä, lauletaan paljon, liikutaan ja pidetään hauskaa! Harjoitellaan ryhmässä toimimisen taitoja, leikki- ja arkitaitoja; siirtymisiä, pukemista, yhdessä syömistä ja toimimista. Rakennetaan leikkejä kaikille aisteille, tehdään oppimisympäristöstä mielenkiintoinen ja retkeillään lähiympäristössä mahdollisuuksien mukaan.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Outi Halmeelta, outi.halme@hel.fi, puh. 09 310 41358.

06.05.2021 15:03