Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Munkki

Perustie 38
00330 Helsinki
PL 33911, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41761, +358 40 334 4216
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Munkki

Leikkipuisto Munkki

Avoinna arkisin klo 9-16.30 

Asiakastiedote 31.3.2021

Leikkipuistojen ja päiväkotien kerhot suljetaan huhtikuuksi

Henkilöstövaje lakisääteisen varhaiskasvatuksen toiminnassa edellyttää lisähenkilöstöä kerhotoiminnasta ja leikkipuistoista.

Leikkipuistojen ja päiväkotien kerhot suljetaan ajalla 6.–30.4.2021.

Leikkipuistojen koululaisten toimintaa järjestetään. Mahdollisista koululaisten toiminnan sulkemisista tiedotetaan leikkipuistokohtaisesti.

Leikkipuistojen piha-alueet ja kiinteät leikkivälineet ovat edelleen perheiden käytettävissä.

Tule leikkimään terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus ja hygieniaopasteita. Valitse leikkipaikka väljästi turvavälit huomioiden.

Leikkipuistojen sisätilat ovat edelleen suljettuina muulta toiminnalta kuin koululaisten ryhmiltä.
Avoimen varhaiskasvatuksen pikkulapsiperheiden toiminta leikkipuistoissa ja perhetaloissa on edelleen suljettuna.

Toukokuussa on tarkoitus avata huhtikuun suljettuna oleva kerhojen toiminta.

Seuraa leikkipuistojen tiedotteita.

Satu Järvenkallas

Varhaiskasvatusjohtaja


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa tulla aina leikkimään. Leikkipuiston sisätiloista löytyvät wc:t ja käsienpesupaikat. 

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden. Noudatamme toiminnassamme opetus ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallistuksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. 

lp.munkki@hel.fi  

Avoinna ma-pe klo 9-16.30


Tulevaa toimintaa:
Munkkiniemen kauniilla puistoalueella sijaitsevassa leikkipuistossa voi kokea talven ja kesän ilot. Leikkipuisto Munkin tarkoituksena on tarjota turvallinen ja virikkeinen leikkiympäristö lapsille iloisine leikki sekä musiikkihetkineen. Luontevana osana lähiympäristöään se edistää myös eri ikäryhmien välistä kanssakäymistä.

Pihan leikkivälineet ovat vapaassa käytössä aukioloaikana. Uudistuneelta pihaltamme löytyy hiekkalaatikko leluineen, erilaisia keinuja, kiipeilytelineitä, lasten parkour-alue sekä pelikenttiä. Talvisin on käytössä on pulkkamäki ja luistinrata. Puiston vierestä löytyy myös uudistunut frisbeegolf-rata.
10.05.2021 11:47