Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Mellunmäki

Pyhätunturintie 2
00970 Helsinki
PL 97933, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 62785, +358 40 334 4209
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Mellunmäki

Leikkipuisto Mellunmäki  

Leikkipuisto Mellunmäki

lp.mellunmaki@hel.fi  

Leikkipuisto on avoinna 7.6.-10.8. klo 9-16


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuiston wc:t ovat kaikkien asiakkaiden käytössä. Muut sisätilat ovat suljetut muulta toiminnalta kuin päiväleireiltä.


Kesäruokailu

Helsinki tarjoaa kesällä 7.6.-10.8.2021 yhteensä 34 leikkipuistossa maksuttoman lämpimän kesäruoan kaikille alle 16-vuotiaille joka arkipäivä klo 12. Kesäruokailuun ei tarvitse ilmoittautua. Kesäruokaa tarjoavat leikkipuistot löydät kartalta uusi karttalinkki. 

 

Näin toimit kesäruokailussa leikkipuistossa 

Leikkipuistossa ohjaajat opastavat turvalliseen kesäruokailuun. 

Kotoa otetaan kesäruokailuun mukaan juomapullo ja lusikka/ haarukka. Ruoka tarjotaan kertakäyttölautaselle hyvän hygienian ja puhtauden vuoksi. Kertakäyttölautasen saa leikkipuistosta. Lapsen ruokalautasta käsittelee vain ruoan jakaja suojahansikkain ja lapsi/huoltaja. 

Leikkipuistossa on käsihuuhdetta käytettävissä, mutta on tärkeää, että lasten kädet on pesty kotoa lähtiessä. Vanhempien tulee huolehtia lastensa käsihygieniasta. Leikkipuiston wc:t ovat käytettävissä. Vilkkaimpina päivinä wc:t voivat ajoittain ruuhkautua. Leikkipuiston sisätiloissa tulee käyttää maskia. Ruokalistat ja tuoteselosteet löydät Palvelukeskus Helsingin sivulta. 

Leikkipuistossa porteilla ja piha-alueella on opastaulut, joissa opastetaan, miten toimit leikkipuistossa hygieniaohjeistuksen mukaisesti. 

 

Ruokailupaikat leikkipuistoalueella: 

 • Leikkipuiston ohjaajat opastavat kesäruokailuun tulijat omalle ruokailuun tarkoitetulle alueelle väljästi ja pienempiin ryhmiin. 
 • Kesäruoka jaetaan leikkipuistossa 1-4 jakopisteessä. 

   

  Kesäruoan jakaminen: 

 • Ohjaajat kutsuvat ryhmät vuorotellen noutamaan kesäruokaa. Noudata jakopisteillä turvavälejä. Turvavälit on merkattu. 
 • Ruoanjakopisteille tultaessa käytetään käsihuuhdetta. 
 • Ohjaaja annostelee ruoan kertakäyttölautaselle. Ota lautanen pöydältä ja siirry omalle paikalle ruokailemaan. 

   

  Kesäruokailun päätyttyä: 

 • Huolehdi oma kertakäyttöastia ja muut mahdolliset roskat jätepisteille. 
 • Käytä käsihuuhdetta jätepisteillä. 

   

  Hygienia ja turvallisuus 

 • Tule leikkipuistoon terveenä. 
 •  Kasvomaskin käyttöön on vahva suositus leikkipuistoissa kaikille yli 12 vuotiaille sekä sisätiloissa että piha-alueella. 
 • Käytä ruoanjako- ja jätepisteiden luona olevaa käsihuuhdetta. 
 • Noudata turvavälejä ja ohjaajien ohjeita leikkipuistossa ja kesäruoan jakotilanteessa. 
 • Noudata hyvää käsihygieniaa ja yski tai aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. 
 • Leikkipuiston sisätiloista on käytettävissä ainoastaan wc:t 
 • Henkilökunta antaa lisätietoa hygienia- ja turvallisuusohjeista. Ole aina tarvittaessa yhteydessä leikkipuiston henkilökuntaan. Tunnistat heidät oranssista liivistä ja T-paidasta.  


lp.mellunmaki@hel.fi

Avoinna arkisin ma-pe klo 9.00-16.00

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuiston sisätilat ovat suljetut muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerholta ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmältä.

Leikkipuiston tiloja vuokrataan vain lasten ja nuorten harrastustoiminnan ryhmien käyttöön.

 


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

21.06.2021 14:56